BMW X5
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      Yesterday, 08:44 AM   #23
Ninefourteener
First Lieutenant
135
Rep
347
Posts

Drives: 2020 X5 M50i
Join Date: Sep 2019
Location: American in Belgium

iTrader: (0)

First attempt at coding went pretty well, and was much easier and more uneventful than I'd planned. I expected "issues", and that didn't happen at all.

"M" startup screen
A.S.S. coded off
5-blink turn signals

A few other things too:
Driver (only) seat belt reminder
Startup warning inactive

I did notice..... that I tried to activate video-in-motion... it "appeared" to have worked successfully (including the step pushing up on idrive, and confirming the selection). I shared my phone screen, but then when I drove, it didn't work. Hmmm.

I'll try again another time. All in all, a successful day.
Attached Images
   
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 03:56 PM.




xbimmers
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST